Edi Iordănescu pleacă din România! Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o. Unde va antrena fostul selecţioner

Edi Iordănescu pleacă din România! Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o. S-a aflat unde va antrena fostul selecţioner. După ce i-a expirat contractul cu Federaţia a refuzat prelungirea înţelegerii.

Răzvan Burleanu l-a dorit pe Edi Iordănescu la naţională. Fostul selecţioner a plecat însă şi în locul său a venit Mircea Lucescu.

Edi Iordănescu pleacă din România!

Edi Iordănescu vrea să preia o echipă de club. Tocmai a primit o ofertă de 6 milioane de euro, dar a refuzat-o, conform fanatik.ro. Are un obiectiv extrem de clar. Vrea să antreneze o echipă din vestul Europei. Oferta de 6 milioane de euro în doi ani venise din Arabia Saudită, conform sursei citate.

Iordănescu speră să prindă un loc pe banca tehnică a unei formații din Belgia. Asta după ce a plecat de pe banca naţionalei pe 22 iulie, după ce i-a condus pe tricolori până în optimi la EURO 2024.

Se pare că fostul selecţioner nu a fost impresionat de petrodolarii saudiților. Şi Al-Wahda, un alt club din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, i-a oferit un salariu de 5 milioane de euro anual lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a concretizat.

Se pare că două cluburi din Jupiler Pro League sunt interesate de Edi Iordănescu. Iordănescu ar intra în cărţi dacă se va elibera postul la vreuna dintre cele două echipe. până acum, Iordănescu le-a antrenat în România pe FC Vaslui, Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și FCSB. În străinătate, Iordănescu Jr. a pregătit-o doar pe CSKA Sofia din Bulgaria.

În cazul în care va semna contractul cu o formație din Belgia, va bifa o primă experiență ca antrenor în vestul Europei. Belgia a fost adversara României în faza grupelor la EURO 2024. Naționala lui Domenico Tedesco s-a impus cu 2-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed