Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Ce este obligat să facă noul selecţioner. A spus clar

Marius Lăcătuș este sigur că Mircea Lucescu poate duce România la World Cup 2026! Moralul echipei naționale a atins cote maxime, în urma parcursului de excepție pe care tricolorii l-au înregistrat la Campionatul European din Germania.

România a ajuns până în optimi la EURO 2024 cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, însă selecționerul s-a retras din funcție, odată cu revenirea din Germania. Mircea Lucescu a bătut palma cu FRF, iar suporterii galbeni speră că vor mai trăi, curând, vremuri de glorie.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Marius Lăcătuș este de părere că România poate ajunge la un turneu final de Campionat Mondial, după o pauză de 28 de ani.

„Acum ştii cum este. Toată lumea are aşteptări. Aşteptăm să vină confirmarea rezultatelor bune care au fost la Campionatul European. Şi anume calificarea la Campionatul Mondial. Nu va fi simplu deloc. Cred că, odată ce a fost de acord nea Mircea să preia frâiele echipei naţionale, sunt sigur că ne putem aştepta la rezultate pozitive!”, a declarat Marius Lăcătuş, la Antena Sport.

Mircea Lucescu va debuta la echipa naţională pe 6 septembrie, atunci când România va disputa duelul cu Kosovo, în cadrul Ligii Naţiunilor. Tricolorii se mai află în grupă atât cu Cipru, cât şi cu Lituania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed