Mircea Rednic l-a dat afară imediat! Nebunie la UTA. Al doilea jucător dat afară după câteva etape

Mircea Rednic șochează neîncetat! Antrenorul continuă curățenia la UTA Arad, mai mulți jucători urmând să rezilieze angajamentele cu ardelenii. Până în momentul de față, formația s-a despărțit de Loai Halaf și Diogo Costa.

Denis Hrezdac, pe de altă parte, a revenit la UTA, după ce a evoluat pentru Corvinul Hunedoara în cupele europene.

Nebunie la UTA Arad!

Mircea Rednic a solicitat rezilierea contractului lui Diogo Costa, în contextul în care tânărul de 24 de ani nu mai avea șanse să joace pentru arădeni.

„Diogo Costa și Halaf nu sunt în lot. Există concurență pe posturile lor. Au primit șanse, facem rotație, n-am ce să fac. Le-am explicat situația, nu poți să ai pretenția să joci în fața jucătorilor de pe posturile lor. Perioada de transferuri e deschisă, le-am spus să caute soluții dacă își doresc să joace!”, a admis Rednic, înainte de meciul arădenilor de la Botoșani.

Fundașul nu a fost inclus în lotul pregătit de către Rednic, pentru meciul din deplasare cu Botoșani, pierdut, scor 0-1.

„Relațiile contractuale între jucătorul Diogo Rodrigues și UTA au ajuns la final. De comun acord, cele două părți au convenit, astăzi, încheierea colaborării.

Venit la Arad în vara sezonului 2023-2024, fundașul portughez a evoluat în prima ligă în 33 de partide pentru Bătrâna Doamnă, timp în care a reușit și un gol în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Mulțumim pentru toată contribuția avută în tricoul roș-alb și îți dorim mult succes în carieră, Diogo!”, a transmis, pe rețelele de socializare, UTA Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed