Marius Șumudică nu s-a mai abţinut! Ce a făcut la primul antrenament la Rapid. Discurs special în faţa fanilor

Rapid a susținut, ieri seară, primul antrenament sub comanda noului antrenor Marius Șumudică! Peste 300 de suporteri s-au strâns la baza din Giulești, pentru a-l putea primi cum se cuvine pe antrenor.

Șumudică a fost protagonistul unui discurs din inimă, dezvăluind faptul că, el personal, este anti-FCSB, anti-Steaua și anti-Dinamo, în contextul mesajelor afișate de către contestatari, la meciul contra „câinilor”.

Marius Șumudică nu s-a mai abţinut!

Antrenorul a cerut de la fani un singur lucru, și anume, susținere necondiționată. Rapid are nevoie de sprijin moral pentru a putea reveni „în forță” printre primele echipe din play-off-ul Superligii.

„Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, din dragoste pentru Rapid. Am făcut tot ceea ce am putut în interesul echipei, chiar și la televizor. Nu sunt supărat pe ceea ce s-a întâmplat la jocul cu Dinamo pentru că nu pot să mă supăr pe rapidiști.

Eu sunt unul dintre voi, de aici am plecat, aici m-am întors. Dacă v-ați supărat pe mine îmi cer scuze. Acele declarații au fost scoase din context la momentul respectiv. Am venit cu inima deschisă, nu m-a interesat situația materială.

Avem unul dintre cele mai bune staff-uri în momentul de față. Preparatorul fizic ajunge duminică. Eu sunt unul dintre voi, sunt anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB. Eu vă iubesc, credeți-mă ce spun!

Așteptările sunt foarte mari. N-am venit pentru bani, repet, am venit pentru voi. Un singur lucru vă rog eu, știți ce vreau de la voi? Vă cer doar atât: să-i susțineți pe jucători și să fiți uniți între voi. Așa nu vă bate nimeni!”, le-a spus Marius Șumudică suporterilor, care l-au aplaudat și i-au scandat numele.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed