Marius Şumudică, făcut praf în direct! Atac fără menajamente la adresa noului antrenor de la Rapid. Ce i se reproşează

Marius Șumudică a fost pus la zid de președintele celor de la Rapid, după ce a fost considerat unul dintre contestatarii lui Neil Lennon. Noul antrenor al giuleștenilor are misiunea de a scoate echipa din colaps.

Marius Șumudică a fost numit oficial noul antrenor al echipei Rapid București. După un început de campionat foarte slab, în care nu a reușit să obțină nicio victorie, conducerea clubului a decis să îl demită pe nord-irlandezul Neil Lennon.

Marius Șumudică, pus la zid!

Antrenorul a bătut palma cu patronul Dan Şucu şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. Ionuț Lupescu este de părere că noul antrenor de la Rapid a greșit referitor la Neil Lennon.

Fostul mare internaţional român îi cere lui Şumudică să fie mai profesionist și consideră că a greşit atunci când a criticat echipa pe vremea când era pregătită de nord-irlandez.

„Una e să fii analist, alta e să fii la altă echipă în străinătate și tot să faci comentarii despre alți antrenori. De-a lungul timpului, Șumudică a făcut multe comentarii. Din punctul meu de vedere fiecare e liber să vorbească, să spună.

Nu e vorba de fair-play. Nu cred că este etic și prietenesc pentru ceilalți antrenori să vorbești de o echipă atunci când cineva antrenează.

Dacă te-ai uitat la toți marii antrenori, chiar și atunci când nu au avut echipă, niciodată nu au făcut un comentariu asupra celui care antrenează o echipă unde crede el că ar putea să antreneze.

Sunt lucruri care din punctul meu de vedere nu sunt corecte, dar este treaba lui. Eu cred că mai mult are de pierdut decât de câștigat din aceste lucruri.”

Ce părere au despre Șumudică?!

”Probabil că lumea se uită și la palmaresul fiecărui antrenor. Am înțeles că Șumudică antrenează de 15-20 de ani și a avut deja 20 și ceva de echipe, adică mai puțin de un an la o echipă. Asta nu e în favoarea lui.
Mă gândesc că fiecare conducător de club are anumite criterii la care se uită atunci când vorbește despre un antrenor. Asta nu înseamnă că Șumudică nu este un antrenor bun.

Eu știu de unde vine, din cartiere. Pe termen lung nu o să-i facă bine discursurile astea. Eu îl știu, ăsta e felul lui, ar face bine să fie puțin mai profesionist, spre avantajul lui”, a declarat Ionuţ Lupescu, potrivit prosport.ro.

Partida cu Poli Iași de vineri, 23 august, va fi primul meci din postura de antrenor principal pentru Șumudică, la revenirea la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed