Avertisment pentru Costel Gâlcă! Sorin Cârţu îi atrage atenţia antrenorului de la CSU Craiova. Ce este obligat să facă

Avertisment pentru Costel Gâlcă! Sorin Cârţu îi atrage atenţia antrenorului de la CSU Craiova. Ce este obligat să facă. Fostul preşedinte spune că renunţarea la Andrei Ivan poate reprezenta o greşeală.

Costel Gâlcă şi-ar fi dat acordul să-l lase pe Andrei Ivan să plece la Rapid. Sorin Cârţu atrage atenţia.

Avertisment pentru Costel Gâlcă!

Sorin Cârțu, care îl cunoaște foarte bine pe Andrei Ivan , a comentat posibilul transfer al atacantului la Rapid. ”Depinde de strategia pe care o au Gâlcă și Șumudică. Poate Șumi nu-l vrea, nu e în vederile lui. E viziunea lui, e filosofia lui. Ar putea pleca Ivan, depinde și el ce gândește, poate vrea să facă o schimbare.

El mai are contract până în 2027 din ce știu. A semnat că îi place la Craiova, nu s-a gândit că ar vrea să plece, să încerce altceva. Cel mai bine e să vorbească despre acest lucru echipele.

Eu știu că Gâlcă îl place pe Ivan. Nu l-a pus pe Ivan pe lista de transferuri, l-a pus pe Markovic. Cine mai e atacant? Mai e doar Koljic.

Ivan e jucător de spații. Probleme pe spații mici are Mbappe la Real, dar Ivan. E jucător de spații, de jucat în spatele apărării, mai puțin de combinație. În momentul în care ai o corelare între demarcarea lui și pasă, e bine”, a declarat Sorin Cârțu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed