Marius Şumudică, ameninţat! Anunţ dur înaintea revenirii în Superliga. Viitorul adversar a spus clar

Marius Şumudică, ameninţat! Anunţ dur înaintea revenirii în Superliga. Viitorul adversar a spus clar. Cei de la Poli Iaşi vor să îi strice revenirea antrenorului la echipa giuleşteană. Rapidiştii au o deplasare grea în Superliga.

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Tony da Silva a declarat că noul antrenor al Rapidului. Marius Şumudică are o mentalitate de învingător şi că îl respectă. Vrea însă ca Poli Iaşi să câştige meciul de vineri seară din Copou.

Marius Şumudică, ameninţat!

Tony da Silva a spus că Rapid este o echipă bună şi că jucătorii giuleşteni vor dori să arate o schimbare în faţa noului lor antrenor Marius Şumudică. Totuşi, îşi avertizează adversarul. Poli Iaşi îşi propune să câştige partida.

„S-au investit bani mulţi la Rapid. E presiune acolo, însă noi ne gândim doar la ce facem noi. Îl respect pe Marius Şumudică şi suntem asemănători, pentru că amândoi avem mentalitate de învingători. Îi doresc succes la Rapid, dar vineri vreau să câştig eu. Cred că va fi un meci frumos”, a precizat Tony da Silva.

Întrebat cum îi va motiva pe jucătorii săi după victoria cu FCSB şi dacă nu cumva în lot va apărea o anumită relaxare, Tony da Silva a răspuns că la un meci cu Rapidul nu poţi decât să fii motivat. Iaşiul nu mai poate gândi ca o echipă mică din Superliga.

„Am arătat că putem juca bine, suntem o echipă puternică. Sper că stadionul va fi plin la meciul cu Rapid, avem nevoie de susţinerea publicului”, a adăugat antrenorul Tony da Silva.

Poli Iaşi va juca vineri de la 22.00 în Copou cu Rapid Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a şaptea a din Superliga. După şase etape, Poli Iaşi ocupă locul nouă în clasament, având şapte puncte. Rapid se află pe locul 12, cu doar cinci puncte. Echipa giuleşteană nu are nici o victorie în actualul campionat, înregistrând cinci egaluri şi o înfrângere.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed