Rivalul lui Max Verstappen s-a dezlănţuit! Dezvăluiri controversate ale lui Charles Leclerc. A început să-l urască

Rivalul lui Max Verstappen s-a dezlănţuit! Dezvăluiri controversate ale lui Charles Leclerc. A început să-l urască pe coechipierul său, Carlos Sailz. Ibericul urmează să plece de la Ferrari la finalul acestui sezon.

Rivalul lui Max Verstappen a dat cărţile pe faţă. A vorbit despre relaţia pe care o are cu Carlos Sainz. Ibericul urmează să fie înlocuit cu Lewis Hamilton.

Rivalul lui Max Verstappen s-a dezlănţuit!

Charles Leclerc a făcut dezvăluiri incredibile. Pilotul spaniol va pleca de la Ferrari la finalul acestui sezon, urmând ca din 2025 să piloteze pentru Wiliams. Sainz va fi înlocuit la Ferrari cu Lewis Hamilton, cel care va pleca de la Mercedes la final de 2024.

Înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos, primul Grand Prix după pauza de vară, monegascul a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Carlos Sainz în ultimele sezoane, conform marca.com.

Monegascul a declarat că s-a înţeles foarte bine cu Carlos Sainz. Asta deşi au fost momente în timpul curselor în care cei doi se urau reciproc. Cu toate acestea, Leclerc a subliniat faptul că cei doi au ştiut foarte bine să separe lucrurile care se petrec pe circuit de cele din afara circuitului. De asemenea, Leclerc a recunoscut şi că spaniolul îi va lipsi din sezonul viitor.

„Carlos îmi va lipsi. Ne-am înţeles foarte bine. Din păcate în lumea aceasta totul este mult prea analizat şi criticat, dar am avut mereu o relaţie foarte bună. Au fost momente, când aveam căştile pe cap, când eu îl uram pe el şi el pe mine, deoarece nu vedeam lucrurile la fel. Dar totul se rezolvă când discuţi.

Avem multe lucruri în comun şi am trăit momente pe care mi le voi aminti pentru totdeauna. Am fost suficient de norocos de a împărţi un garaj din Formula 1 alături de piloţi care sunt deschişi şi ştiu cum să separe ce se întâmplă pe circuit de ce se întâmplă în afara lui. Nu am avut niciodată o relaţie proastă cu nimeni. Cred că e parte din personalitatea mea, eu nu am probleme cu nimeni”, a declarat Charles Leclerc, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed