Dan Șucu s-a enervat grav! Discursul pe care l-a preluat de la Gigi Becali. Ce s-a întâmplat la prezentarea lui Marius Şumudică

Dan Șucu, finanțatorul majoritar de la Rapid, s-a enervat foarte rău. Omul de afaceri a fost prezent la conferința de presă susținută pentru numirea noului antrenor, Marius Șumudică. În timpul discursului a exista un moment care l-a deranjat.

Marius Șumudică a fost oficial numit noul antrenor al celor de la Rapid. Patronul Dan Șucu a luat această decizie și la demis pe Neil Lennon. Alb-vișinii sunt singura echipă din Superliga, care nu a gusta victoria în primele șase etape.

Dan Șucu s-a enervat grav!

Oficialii Rapidului au organizat o conferință de presă ocazionată de numirea lui Marius Șumudică, în funcția de antrenor principal al echipei. Omul de afaceri a explicat cum a ajuns să ia această decizie, dar a existat și un moment care l-a supărat. Imediat cum a fost întrebat dacă regretă că l-a adus la echipă pe Neil Lennon, omul de afaceri a izbucnit.

”Încă o dată. Iartă-mă, dar aici sunt pe banii mei. Din punctul meu de vedere, pe mine nu mă interesează faptul că altcineva trebuie să răspundă. Răspunderea economică mie îmi aparține.

Sunt banii mei realizați printr-o activitate legitimă, impozitați, coerenți.
Nu mi-am câștigat banii nici ca pușculița unui politician sau alte activități ilicite.
Dacă am greșit, am greșit, plătesc pentru greșelile mele și merg mai departe”, a declarat Șucu.

Rapid București ocupă poziția 12 în Superliga, după șase etape, cu numai cinci puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed