Anunţ de ultimă oră despre vedeta lui Dan Petrescu! Ce se întâmplă cu jucătorul care tocmai a plecat de la CFR Cluj. Italienii au dat verdictul

Vedeta lui Dan Petrescu a semnat cu Udinese. Fotbalistul care tocmai a plecat de la CFR Cluj este oficial jucătorul italienilor. Acesta a semnat un contract valabil până în anul 2028 cu formația din Peninsulă.

Răzvan Sava, vedeta lui Dan Petrescu, este noul fotbalist al celor de la Udinese. Ardelenii vor primi nu mai puțin de 2,5 milioane de euro plus un milion de euro bonusuri, în schimbul goalkeeper-ului român.

Vedeta lui Dan Petrescu a semnat!

În cursul zilei de miercuri, 21 august, presa din Italia a anunțat că Răzvan Sava a semnat contractul și este oficial jucătorul celor de la Udinese până în 2028. Ardelenii vor încasa 2,5 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de încă un milion de euro în schimbul portarului.

Conform celor de la calcioudinese, Sava ar putea să fie împrumutat până la finalul acestei stagiuni. Acest lucru se va întâmpla dacă Marco Silvestri, cel de-al doilea portar, al echipei nu-și va găsi un nou angajament.

”În cazul în care nu se vinde Marco Silvestri până la finalul perioadei de transferuri din vară, noul semnat ar putea fi și împrumutat”, notează sursa menționată mai sus.

Șansele ca Sava să fie titularul echipei din Serie A, nu sunt foarte mari. Marți, 20 august, oficialii clubului Udinese au anunțat că Maduka Okaye, portarul titular, și-a prelungit contractul până în 2028.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed