Ianis Hagi în Superliga?! Anunţ clar al lui Dan Şucu. Mutarea prin care Rapid vrea să ia faţa rivalelor

Dan Șucu a confirmat faptul că își dorește să îl transfere pe Ianis Hagi la Rapid. Patronul și președintele formației din Giulești au vorbit despre transferurile pe care doresc să le realizeze în această perioadă de mercato.

Se anunță revoluție la Rapid. După numirea lui Marius Șumudică ca antrenor pe banca tehnică a echipei, oficialii doresc să întărească lotul cu jucători grei, care să ajute în obținerea de rezultate bune.

Ianis Hagi în Superliga?!

La conferința oficială de prezentare a lui Marius Șumudică, Dan Șucu și Viorel Moldovan au confirmat zvonurile apărute în presă cu privire la interesul pentru transferul lui Ianis Hagi în Superliga.

Cei doi oficiali ai clubului giuleștean au spus că ar fi o mare realizare transferul mijlocașului, deoarece este un jucător foarte mare pe care și-l doresc multe cluburi.

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?”, a spus Viorel Moldovan, iar Dan Șucu l-a completat imediat: „Ni-l foarte dorim”.

Președinrtele Rapidului a mai confirmat și faptul că sunt discuții și pentru Andrei Ivan, atacantul de la CSU Craiova.

„Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”, a mai declarat Viorel Moldovan

Ianis Hagi mai are contract cu rangers încă doi ani. Însă, acesta nu mai este dorit de Philippe Clement, care l-a transferat la echipa a doua a clubului.

Mijlocașul este cotat de site-urile de specializare la 2 milioane de euro. Andrei Ivan este și el cotat tot la 2 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed