Marius Şumudică a izbucnit în lacrimi! Dezvăluirile care l-au emoţionat profund. Ce a putut să spună noul antrenor de la Rapid

Marius Şumudică a izbucnit în lacrimi! Dezvăluirile care l-au emoţionat profund. S-a aflat ce a putut să spună noul antrenor de la Rapid după revenirea în Giuleşti. Neil Lennon a fost dat afară după rezultatele catastrofale din Superliga.

Marius Şumudică o preia pe Rapid după 6 etape. Giuleştenii au 5 puncte şi nicio victorie în Superliga.

Marius Şumudică a izbucnit în lacrimi!

La doar o zi după ce a fost anunțată demiterea lui Neil Lennon, Marius Şumudică a fost prezentat oficial în Giulești. La conferința de presă au mai participat acționarul majoritar Dan Șucu și președintele Viorel Moldovan. Obiectivul lui Șumudică a fost anunțat. Este unul clar, calificarea în play-off.

Întrebat de meşajele primite după ce a revenit la Rapid, ”Șumi” a devenit emoțional. Tehnicianul a vorbit despre părinții săi. Nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a pufnit în plâns.

”Cel mai frumos mesaj pe care l-am primit a fost de la părinții mei. Au o vârstă. Mi-au spus ‘în sfârșit, tată, ești acasă’. Eu sunt mai sentimental. Sper să-i țină Dumnezeu în viață. Nu mi-a lipsit nimic în limita posibilităților pe care familia mea le avea la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a mai antrenat-o pe Rapid, în perioada 2010 – 2011. Acum, vine la un Rapid în degringolada. Giuleştenii nu au victorie în Superliga, în primele 6 etape. Au acumulat doar 5 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed