Jucătorul pe care Costel Gâlcă poate să-l piardă! Mihai Rotaru i-a fixat deja preţul. Destinaţie surpriză pentru fotbalist

Costel Gâlcă poate ceda un jucător important din lotul echipei chiar în Superliga. Mihai Rotaru i-ar fi stabilit deja prețul. Mai mult de atât cele două părți ar fi primit și confirmarea jucătorului.

După demiterea lui Neil Lennon, Rapid l-a numit antrenor principal pe Marius Șumudică, iar acum obiectivul acestuia este să crească valoarea echipei.

Jucătorul pe care Costel Gâlcă poate să-l piardă!

Andrei Ivan poate juca un rol foarte mare în acest lucru. Se pare că, potrivit informaților furnizate de golazo.ro, Mihai Rotaru s-ar fi înțeles deja cu Dan Șucu la un preț, iar transferul ar putea fi finalizat oricând.

1,3 milioane ar cere Mihai Rotaru în schimbul jucătorului, care a fost și el de acord cu acest transfer. Cu 200 de mii de euro mai puțin decât suma pe care CSU Craiova a plătit-o celor de la Krasnodar, în 2019, pentru a-l transfera în Bănie.

Transferul ar fi posibil deoarece Luis Paradela și Carlos Mora, transferați în această perioadă de mercoato, au făcut o impresie bună și îi pot lua cu ușurință locul lui Ivan.

Jucătorul de 27 de ani are o cotă de piață în valoare de 2 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Andrei Ivan are contract cu CSU Craiova până în vara anului 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed