Ce trebuie să facă Ianis Hagi. Un fost stelist a spus clar. Echipa la care trebuie să ajungă tricolorul

Ianis Hagi este dorit de Rapid, dar sfătuit de un fost stelist să nu semneze. Motivul pentru care mijlocașul internațional ar trebuie să aleagă FCSB-ul în detrimentul echipei lui Marius Șumudică.

Ianis Hagi nu are un viitor la Rangers, mai ales după ce Philippe Clement l-a trecut la echipa a doua.

Ce trebuie să facă Ianis Hagi

Fiind un jucător cu potențial, Rapidul dorește să îl transfere, însă Bănel Nicoliță îl sfătuiește pe Hagi jr. să nu accepte să vina la Rapid deoarece nu este o echipă cu potențial mare în câștigarea titlului. Însă, dacă dorește să vină în Superliga, să aleagă FCSB.

„(n.r. îl vezi pe Ianis Hagi la Rapid?) Nu, nu. Mai degrabă la FCSB, pentru că ar alege cu inima. FCSB e favorită la titlu, chiar dacă a început mai prost campionatul. Intrarea în grupele Champions League era esenţială, a rămas Europa League, avem Conference League, care e asigurat.

Vom vedea ce rezultate vom avea săptămâna aceasta. Important e să faci parte din echipele calificate”, a spus Bănel Nicoliţă, potrivit Antena Sport.

Vasile Maftei: „Va fi un plus pentru Rapid”

Totuși, fostul căpitan al giuleștenilor este de părere că cele două părți ar avea doar de câștigat daca se va ajunge la un numitor comun și Ianis s-ar transfera la Rapid.

„Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială. A jucat la echipe importante din Europa. Are calitate, ştim cu toţii ce poate.

Dacă se va ajunge ca Ianis să vină la Rapid, va fi un plus pentru echipă, pentru fotbalul românesc, pentru echipa naţională, pentru că va câştiga şi vor avea de câştigat şi Rapid, şi echipa naţională”, a spus Vasile Maftei, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed