Marius Şumudică l-a dat afară imediat! Prima decizie după ce a preluat Rapid. Venise în urmă cu un an în Giuleşti

Marius Şumudică l-a dat afară imediat! Prima decizie după ce a preluat Rapid. Venise în urmă cu un an în Giuleşti. Noul tehnician al giuleştenilor nu  l-a mai acceptat în echipa tehnică pe Bogdan Lobonţ.

Marius Şumudică a luat o decizie radicală. Nu l-a mai vrut pe Bogdan Lobonț la Rapid. Anunţul a fost făcut de preşedintele Viorel Moldovan.

Marius Şumudică l-a dat afară imediat!

Viorel Moldovan a spus clar. Decizia i-a aparținut în totalitate lui Șumudică. Bogdan Lobonț era la Rapid din august 2023, atunci când a devenit antrenor cu portarii. În aprilie-mai a fost antrenorul interimar al giuleștenilor, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Nu a mai continuat și în acest sezon după ce nu a reușit să califice echipa în cupele europene.

„Nu mai rămâne (n.r. – Bogdan Lobonț) pentru că vine Șumudică cu staff-ul lui. E destul de consistent staff-ul, vine cu oameni în care are încredere, e normal să procedezi așa. Obiectivul lui Marius Șumudică va fi accederea în play-off. Doar atât, ținând cont de situația actuală și locul pe care se află echipa.

Nu putem să cerem mai mult, trebuie să ne redresăm și să ajungem acolo sus. Șumudică nu a fost pretențios, dar vom încerca oricum să-i satisfacem toate doleanțele”, a spus Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Bogdan Lobonț pleacă după un singur sezon petrecut la Rapid. El revenise în Giulești în vara lui 2023, atunci când a acceptat să vină ca antrenor cu portarii. Aa mai fost antrenor principal sau interimar la U Cluj, Rapid și România U20. Lobonț a fost jucătorul Rapidului în perioada 1997-2000. Şi-a trecut în cont titlul în de campion în 1999, atunci când echipa era condusă de actualul selecționer al României, Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed