Ion Ţiriac i-a schimbat viaţa! Decizia radicală luată de Ana Bărbosu. Totul s-a întâmplat după Jocurile Olimpice 2024

Ion Ţiriac i-a schimbat viaţa! Decizia radicală luată de Ana Bărbosu. Totul s-a întâmplat după Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta noastră a reuşit să câştige medalia de bronz, după intervenţia TAS.

Gimnasta Ana Bărbosu, medaliată cu bronz la sol, la Jocurile Olimpice 2024, a primit una dintre cele 22 de mașini acordate de Fundația Ion Țiriac. Magnatul i-a premiat pe toţi sportivii care au câştigat medalii.

Ion Ţiriac i-a schimbat viaţa!

Momentan, Ana Bărbosu nu se poate bucura de luxosul bolid primit de la Ion Țiriac. Asta pentru că nu are permis. Situația s-ar putea schimba în câteva luni. Sportiva a decis să se înscrie la școala de șoferi, conform ”Un Podcast”.

”Ai emoții când concurezi, dar parcă mai mare emoții ai când ești pe scenă, în fața la mai mulți oameni importanți și trebuie să vorbești. E un stres, dar nu mă plâng. Este o mașină frumoasă, nu am carnet, dar sunt determinată să îl iau. M-am înscris deja la școală.

Chiar dacă zic că am emoții, că e multă presă, sunt recunoscătoare pentru asta și chiar mă bucur de tot. Sper de aici să fie tot mai sus”, a declarat gimnasta, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed