Ion Ţiriac face scandal! L-a contrat dur pe Roger Federer. Verdict dur al magnatului

Ion Ţiriac face scandal! L-a contrat dur pe Roger Federer. Verdict dur al magnatului. Fostul mare jucător de tenis a vorbit despre una dintre competiţiile organizate de către agenția elveţianului.

Ion Ţiriac a dat un verdict dur. Roger Federer nu are nicio şansă cu laver Cup. Magnatul nu e atras de formatul întrecerii programate să se desfășoare anul acesta la Berlin.

Ion Ţiriac face scandal!

Ion Țiriac a vorbit despre proiectul de suflet al lui Roger Federer, Laver Cup. Răspunsul fostului mare jucător de tenis a fost categoric. „Laver Cup nu înseamnă nimic și nu va progresa. Nu va marca istoria tenisului, spre deosebire de Cupa Davis, care avea o importanță adevărată înainte de a fi sacrificată. La fel este și cu Billie Jean King Cup, care e un adevărat eșec”, a mărturisit Țiriac, conform welovetennis.fr.

Sursa citată i-a adus aminte lui Țiriac despre inovațiile în materie de spectacol aduse de competiția lui Roger Federer. Românul a rămas impasibil la argumente. „Nu, nu cred în asta”, a mai spus Ţiriac.

Laver Cup a avut inițial un caracter demonstrativ. Acum face parte din calendarul anual al ATP, chiar dacă nu se acordă puncte jucătorilor. Competiția propune un format dinamic, cu echipele Europei, respectiv Restului Lumii. Sunt înfrutări pe durata a trei zile, conduse de doi căpitani nejucători și alcătuite din nume cu greutate ale circuitului. Jucătorii pot să primească sfaturi de la coechipieri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed