Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Un fost căpitan al naţionalei a spus clar. Ce este obligat să facă noul selecţioner

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Un fost căpitan al naţionalei a spus clar. S-a aflat ce este obligat să facă noul selecţioner. Răzvan Raţ îl avertizează pe înlocuitorul lui Edi Iordănescu.

Mircea Lucescu a revenit pe banca echipei naționale şi are un obiectiv clar. Să câştige grupa de Liga Naţiunilor şi să îi ducă pe tricolori la Cupa Mondială 2026.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională vor avea loc la începutul lunii septembrie. Atunci, România va juca împotriva selecționatei Kosovo (6 septembrie) și Lituaniei (9 septembrie) în Liga C din Nations League.

Chiar dacă încă nu și-a început mandatul la echipa națională, Lucescu a fost avertizat deja. Răzvan Raț nu se aștepta ca Lucescu să aibă atât curaj și să preia ”cârma” primei reprezentative, după un EURO 2024 foarte bun făcut de ”Tricolori”.

Lucescu va trebui să-și asume o eventuală performanță mai slabă a primei reprezentative după evoluțiile pozitive de la EURO 2024, care au ridicat ștacheta suporterilor, conform digisport.ro.

”Sunt surprins, pentru că nu mă așteptam la Mircea Lucescu să accepte postul pentru că este unul care are un grad de risc. Tot ceea ce s-a întâmplat la turneul final a crescut așteptările (n.r, suporterilor). A fost percepută ca o performanță ce s-a întâmplat la EURO 2024.

El (n.r. Lucescu) este omul care își asumă acest risc. O performanță care va fi sub ceea ce a fost la EURO, trebuie să și-o asume. E o dovadă de curaj, chiar dacă e un antrenor care a trecut prin cele mai multe momente dintre antrenorii români”, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed