Edi Iordănescu şi-a decis viitorul! Unde îşi va continua cariera. Fostul selecţioner pleacă din România

Edi Iordănescu şi-a decis viitorul! S-a aflat unde îşi va continua cariera. Fostul selecţioner pleacă din România. După ce a plecat de la naţionala României, antrenorul vrea să preia o echipă din străinătate.

Edi Iordănescu scoate din calcule o revenire în Superliga. Asta deşi s-a spus că ar fi fost dorit la Rapid de către Dan Şucu.

Edi Iordănescu şi-a decis viitorul!

Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneaze în România, cel puțin în perioada următoare. Fostul selecționer vrea să-şi încerce norocul la o echipă din străinătate, conform as.ro. Asta după ce a scris istorie pe banca echipei naţionale, la EURO 2024. Tricolorii au câştigat o grupă din care au mai făcut parte Belgia, Ucraina şi Slovacia. În optimi, tricolorii au fost eliminaţi de către Olanda.

Apoi, nu şi-a mai prelungit contractul de selecţioner. A spus că are nevoie de o pauză pentru a fi alături de familie. Fostul selecționer a primit mai multe oferte din străinătate, dar și din țară, în ultima perioadă. Le-a refuzat pe toate, mai spune sursa citată.

Acum, Edi Iordănescu ar lua în calcul viitoare oferte, dar din străinătate. În cel mai scurt timp vă prelua o echipă de club din străinătate. Fostul selecționer a petrecut ultimele săptămâni alături de familia sa. A mers în vacanță în diferite locuri din Europa și din țară. Acesta a refuzat să mai apară în spațiul public, pentru a nu lăsa loc de interpretări, mai spune sursa citată.

Naţionala a fost preluată între timp de către Mircea Lucescu. Noul selecţioner vrea să câştige grupa de Liga Naţiunilor, apoi să îi califice pe tricolori la Cupa Mondială 2026.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed