S-a aflat adevărul despre Marius Şumudică! Ce salariu i-a oferit Dan Şucu. Obiectivul uriaş pe care îl va avea la Rapid

S-a aflat adevărul despre Marius Şumudică! Ce salariu i-a oferit Dan Şucu. Obiectivul uriaş pe care îl va avea la Rapid. Ies la iveală dezvăluiri de ultimă oră despre înlocuitorul lui Neil Lennon.

Marius Şumudică şi-a îndeplinit visul. A revenit la Rapid după 13 ani. Dan Şucu i-a oferit un salariu impresionant, dar şi bonusuri uriaşe.

S-a aflat adevărul despre Marius Şumudică!

Dan Şucu cheltuie o sumă uriaşă. După ce l-a dat afară pe Neil Lennon, care nu a obţinut nicio victorie cu Rapid, îi va achita nord-irlandezului clauza de 400.000 de euro. A pus pe masă o sumă importantă şi în negocierile cu Marius Şumudică. Fostul atacant al alb-vişiniilor a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2025. Înţelegerea se va prelungi automat dacă antrenorul de 53 de ani va duce echipa în play-off, conform fanatik.ro.

Sursa citată spune că Şumudică va primi un salariu lunar de 20.000 de euro. Bonusurile sunt unele spectaculoase. Pentru clasare pe locurile 2-3 îşi asigură 100.000 de euro. În cazul în care va câştiga titlul cu Rapid, Marius Şumudică va încasa 500.000 de euro. Singura condiţie este să califice echipa şi în grupele unei competiţii europene. Marius Şumudică nu vine singur în Giuleşti. Îi va avea lături de el pe secunzii Cristi Petre şi Gabi Mărgărit, iar preparator fizic va fi Ciprian Moscu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed