Dan Şucu pregăteşte lovitura! Neil Lennon, aproape de a fi demis. Marius Şumudică este deja la negocieri

Dan Şucu pregăteşte lovitura! Neil Lennon, aproape de a fi demis. Marius Şumudică este deja la negocieri. Sun dezvăluiri de ultimă oră despre soarta celor de la Rapid. Rezultatele proaste îl vor costa postul pe antrenorul nord irlandez.

Dan Şucu nu mai suportă criza din Giuleşti. 6 etape fără nicio victorie pentru Rapid au fost de ajuns pentru patron.

Dan Şucu pregăteşte lovitura!

Există șanse importante ca Marius Șumudică să fie noul antrenor al Rapidului. Dan Şucu a decis deja să se despartă de Neil Lennon, instalat în luna mai pe banca tehnică. Antrenorul nord irlandez a fost surprins la sediul clubului Rapid, unde, foarte probabil, a purtat discuții cu șefii clubului despre termenii rezilierii contractului.

La aproximativ 40 de minute de la plecarea lui Neil Lennon de la birouri, Marius Șumudică a ajuns la sediul clubului Rapid, conform golazo.ro. Anterior venirii lui Șumudică doi dintre oamenii de încredere ai antrenorului au ajuns în Giulești pentru discuții cu cei din conducerea Rapidului.

Banii pe care patronii Rapidului îi vor scoate din conturi ar fi între 250.000 și 350.000 de euro. Asta în funcție de câți dintre antrenori pleacă. Se pare că nu este exclus ca giuleștenii să le propună unora dintre ei să continue la club. Rămâne de văzut dacă Şumudică va accepta să lucreze cu unii dintre colaboratorii lui Lennon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed