Dan Petrescu a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la CFR Cluj. Patronul Neluţu Varga a spus clar

Dan Petrescu a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la CFR Cluj. Patronul Neluţu Varga a spus clar. Şeful echipei l-a contrat şi i-a spus clar. Formaţia din Gruia este obligată să facă performanţă, dar să şi producă bani.

Dan Petrescu s-a lamentat că îi sunt vânduţi jucători, dar că, în acelaşi timp, i se cere se făcă performanţă.

Dan Petrescu a primit ordin!

Lui Dan Petrescu i s-a pus în vedere. Trebuie să ia titlul în Superliga şi să ducă echipa în grupele Conference League cu ceea ce i se pune la dispoziţie. Neluţu Varga va continua să vândă jucători când are oferte bune pentru club, conform prosport.ro.

CFR Cluj joacă în play-off-ul Conference League împotriva ciprioţilor de la Pafos, iar Dan Petrescu este de părere că vânzarea de jucători ar fi trebuit să înceapă după ce formaţia din Gruia îşi asigură prezenţa în faza grupelor.

Neluţu Varga, patronul echipei, a declarat că îl înţelege pe Dan Petrescu, dar îi atrage atenţia. Echipa are nevoie de fonduri pentru a fi la cel mai înalt nivel.

O sursă de venit este reprezentată de vânzarea jucătorilor. „Îmi e drag. Îl înțeleg perfect, pentru că și eu vreau performanță și bani mulți. Dar, trebuie să înțeleagă că un club funcționează și din vânzarea de jucători. Altfel, nu poți să plătești mereu salarii mari și să creezi condiții.

Am adus și vom aduce jucători cel puțin de același nivel cu cei care pleacă. Valoarea echipei nu scade, dar încasările cresc.

Avem oferte pentru 17 jucători. Suntem un club care știm să facem și bani și performanță. Obiectivul s-a schimbat. În trecut era vorba doar de performanță, performanță, performanță. Acum ne dorim performanță, bani, performanță”, a declarat Neluţu Varga, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed