Decizia momentului luată de oamenii lui Răzvan Burleanu! Ce se va întâmpla cu Corvinul. Va ieşi mare scandal

Decizia momentului luată de oamenii lui Răzvan Burleanu! S-a aflat ce se va întâmpla cu Corvinul. Va ieşi mare scandal. Asta pentru că Federaţia i-a dat drept de promovare echipei hunedorene.

Oamenii lui Răzvan Burleanu au luat o decizie extrem de controversată. I-au dat drept de promovare Corvinului, după ce i-au amânat primele 3 etape de ligă secundă.

Decizia momentului luată de oamenii lui Răzvan Burleanu!

Asza pentru ca echipa hunedoreană să aibă timp să-şi schimbe forma de organizare. Corvinul Hunedoara a reușit să finalizeze demersurile pentru obținerea dreptului de promovare în Superliga.

Hunedorenii au avut bătăi de cap cu schimbarea formei juridice ca urmare a participării în cupele europene. Nu-și puteau schimba forma de organizare cât timp jucau în preliminariile europene. S-au oprit în turul trei din Conference League, pentru că UEFA nu permite. Dacă disputau primul meci din Liga 2 erau obligați să mai aștepte cel puțin două sezoane pentru a putea ajunge în Superliga.

FRF a venit, astfel, cu soluție de a amâna toate meciurile Corvinului din campionat până la ieșirea din cupele europene. Asta deşi toate echipele dintr-o anumită ligă sunt obligate să aibă actele gata înaintea începerii competiţiei.

Corvinul a putut, astfel, să joace în cupele europene cu vechea formă de organizare. Apoi, și-a schimbat statutul juridic până la primul meci din Liga 2. ”Direcția juridică a FRF constată că sunt îndeplinite cerințele regulamentare, motiv pentru care acordă aviz favorabil pentru cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice de la Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, cu sediul în municipiul Hunedoara, str. Mihai Viteazu nr. 6A, județul Hunedoara, către Asociația Club Sportiv F.C. Corvinul Hunedoara 1921, cu sediul în municipiul Hunedoara, bdul. Libertății, nr. 17, județul Hunedoara”, se arată în avizul de pe site-ul FRF.

FRF precizează că avizul favorabil poate fi atacat la Comisii în termen de 5 zile de la data postării lui pe site-ul oficial al Federației. ACS FC Corvinul Hunedoara 1921 este numele cu care Corvinul va activa de acum.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed