Neluţu Varga îi dă replica lui Dan Petrescu! Ce l-a enervat pe patronul celor de la CFR Cluj. Nu e deloc linişte în Gruia

Neluţu Varga i-a răspuns lui Dan Petrescu la declarațiile date despre vânzările realizate de CFR Cluj în această perioadă de mercato. Patronul îi înțelege nemulțumirile, doar că nu are ce să facă, un club funcționează pe vânzări.

Răzvan Sava sau Karlo Muhar au fost cedați înainte de dubla cu Pafos, care a fost decisivă la calificarea în faza principală a Conference League, iar acest lucru nu l-a mulțumit pe Dan Petrescu.

Neluţu Varga îi dă replica lui Dan Petrescu!

„Nu mi se pare corect. Noi trebuia să avem altă abordare, după părerea mea: «Nici un jucător nu pleacă decât după ce se termină această campanie de Europa». Dar, din păcate n-am avut această abordare și asta nu mă face fericit”, au fost cuvintele lui Petrescu.

După ce tehnicianul echipei din Gruia și-a vărsat oful, paronul Neluțu Varga i-a răspuns, declarând că îl înșelege perfect, doar că este nevoie de aceste lucruri pentru ca un club să funcționeze financiar.

Mai mult de atât, Varga promite că se vor realiza transeruri care să suplinească locurile libere lăsate de jucătorii plecați.

„Îmi e drag. Îl înțeleg perfect, pentru că și eu vreau performanță și bani mulți. Dar, trebuie să înțeleagă că un club funcționează și din vânzarea de jucători.

Altfel, nu poți să plătești mereu salarii mari și să creezi condiții.

Am adus și vom aduce jucători cel puțin de același nivel cu cei care pleacă. Valoarea echipei nu scade, dar încasările cresc.

Avem oferte pentru 17 jucători. Suntem un club care știm să facem și bani și performanță. Obiectivul s-a schimbat. În trecut era vorba doar de performanță, performanță, performanță. Acum ne dorim performanță, bani, performanță”, a declara, la prosport.ro, Neluțu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed