Gigi Becali a decis! Jucătorul trecut pe linie moartă la FCSB. I-a făcut loc lui Florin Tănase

Gigi Becali a decis ce schimbări vor fi făcute în lotul FCSB-ului pentru meciul cu LASK Linz din prima manșă a play-off-ului Europa League. Patronul echipei a trecut pe banca de rezerve un jucător, pentru a-i face loc lui Florin Tănase.

Gigi Becali i-a decizii importante chiar înaintea meciului din deplasare, cu LASK Linz. Roș-albaștrii vor juca joi, 22 august, partida tur, în Austria. Înainte duelului, UEFA a publicat loturile celor două echipe, iar la FCSB lipsește un jucător.

Gigi Becali a decis!

FCSB va juca, în deplasare, cu formația austriacă LASK Linz în prima manșă a play-off-ului Europa League. Partida tur dintre cele două formații este programată pe 22 august (joi), de la ora 20:00.

Din lotul celor de la FCSB, lipsește Denis Haruț, fundașul care a evoluat puțin pentru campioana României în ultimele sezoane. În locul său, l-au adăugat pe Florin Tănase, atacantul care tocmai a revenit la echipa patronată de Becali.

În actualul sezon, Haruț a evoluat doar în trei partide: în cele două partide cu Virtus din turul I preliminar al Champions League (victorii 7-1 și 4-0) și în înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 0-2, din Superliga. În campionatul precedent, a jucat doar 16 partide pentru FCSB.

Denis Haruț a venit de la FC Botoșani la FCSB în iarna anului 2021. Becali le-a achitat moldovenilor 660.000 de euro în schimbul jucătorului. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Haruț, este de 400.000 de euro.

Lotul FCSB pentru meciul tur cu LASK Linz

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea
Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, David Kiki, Vlad Chiricheș, Alexandru Pantea, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic
Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Nana Antwi, William Baeten, Darius Olaru, Baba Alhassan, Luis Phelipe
Atacanți: Florin Tănase, David Miculescu, Marius Ștefănescu, Daniel Popa, Alexandru Băluță

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed