Gestul uluitor al lui Cristi Borcea! Dumitru Dragomir l-a dat de gol. Pe ce a cheltuit o sumă uriaşă fostul şef al lui Dinamo

Cristi Borcea nu își neglijează copiii. Cadoul de milioane de euro pe care l-a făcut pentru fiecare dintre cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei diferite. Dumitru Dragomir a dat totul pe față.

Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel, cu care are 3 copii, pe Milan și gemenele Indira şi Rania.

Gestul uluitor al lui Cristi Borcea!

Cu prima soție, Mihaela Borcea, Cristi Borcea are 3 copii, pe Patrick, Melissa și Angelo.

Borcea a mai fost căsătorit și cu Alina Vidican, cu care are un băiat și o fetiță, George Alexandru și Gloria. În timp ce era căsătorit cu Alina, omul de afaceri a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, cu care are o fetiță, Andreina Carolyn Christine.

O mare familie, pe care acesta nu o neglijează, și mereu își face timp să le ofere tot ce își doresc.

Ei bine, potrivit lui Dumitru Dragomir, Cristi Borcea nu le oferă doar strictul necesar. A avut grijă să le facă și un viitor destul de decent, astfel că le-a cumpărat, la fiecare dintre aceștia, câte un apartament de lux în valoare de 1,5 milioane de euro. Pe lângă faptul că acesta are grija ca educația lor să fie pe măsură și le plătește studiile la școli de renume din străinătate.

„Toată lumea e mulţumită”

„Cât a putut să slăbească, e manechin, de o frumuseţe, vai de mine! Ştii ce m-a impresionat, la masă mi-a zis: ‘Am nouă copii, cu patru femei, tuturor le-am luat câte un apartament de peste 1,5 milioane de euro. Fiecăruia în parte’. E operat, dar acum arată…stă toată ziua în sală, toată ziua la piscină.

Cum îmi zice el mie, ‘Tăticu’, gata, am liniştit pe toată lumea’. Toată lumea e mulţumită, toţi la şcoli străine. Extraordinar! Cine are grijă de copii, e un caracter ales, să nu pierzi copilul din mână”, a declarat, la fanatik.ro, Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed