Dan Şucu, bun de plată! Suma pe care este obligat să o achite şeful de la Rapid. Doar aşa poate scăpa de Neil Lennon

Suma pe care Dan Şucu trebuie să o plătească în cazul în care îl demite pe Neil Lennon. Șansele ca patronul Rapidului să se răzgândească sunt tot mai mici, iar plecarea se poate face înaintea meciului de vineri.

Dan Șucu și Victor Angelescu sunt hotărâți să îl demită pe Neil Lennon, mai ales după declarațiile date la finalul meciului cu Dinamo din etapa trecută.

Dan Şucu, bun de plată!

Neil Lennon este de părere că rezultatele înregistrate de Rapid în acest sezon sunt cu mult peste nivelul pe care îl are echipa. După cum a anunțat digisport.ro, aceste declarații au umplut paharul pentru cei doi șefi din Giulești, care îl vor demite pe acesta.

Doar că, plecarea lui Lennon de la Rapid costă bani.

Staff-ul acestuia este format din 5 secunzi, iar suma pe care ar trebui clubul să o plătească pentru despăgubiri este de 2 milioane de euro, extrem de mult pentru un club din România.

Însă nu se va plăti atât. Tot din informațiile oferite de sursa menționată mai sus, oficialii din Giulești vor achita între 250.000 și 350.000.

Este posibil ca Dan Șucu să le ceară unora dintre antrenorii secunzi din staff-ul nord-irlandezului să rămână, însă rămâne de văzut dacă aceștia sunt dispuși să accepte oferta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed