Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Scoţienii i-au decis soarta. Tricolorul nu mai are nicio şansă

Ianis Hagi nu este slăbit deloc de scoțieni. După eșecul suferit de Rangers B, la meciul cu Blackburn, mijlocașul român acuzat de jurnaliști că nu a ajutat echipa așa cum trebuia să o facă.

Ianis Hagi a fost titular la meciul cu Blackburn al celor de la Rangers B, care s-a terminat cu scorul de 2-6.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Deși a oferit un assist perfect lui Findlay Curtis, la golul al doilea, jurnaliștii de la Glasgow World nu au fost încântați. Aceștia au scris despre viitorul mijlocașului la Rangers și sunt de părere că un transfer este inevitabil, mai ales că Philippe Clement a declarat că nu mai are de gând să se folosească deloc de acesta.

„Ianis Hagi, aflat pe picior de plecare, și Clinton Nsiala, transferat în această vară, nu au reușit să impresioneze la echipa B a lui Rangers în eșecul dur contra lui Blackburn, 2-6. Hagi, în special, nu a putut avea vreun impact în cele 90 de minute, într-o perioadă în care există tot mai multe speculații legate de viitorul său. Un jucător care a atras atenția a fost Alex Lowry, mijlocașul ofensiv producând mai multe ocazii.

Viitorul lui Hagi și al lui Lowry rămâne un subiect intens de dezbatere. Ambii mijlocași ofensivi nu fac parte din planurile lui Philippe Clement pentru echipa de seniori. Belgianul încercând să obțină bani din vânzările lor pentru noi transferuri.

Este de notat o nouă includere a lui Hagi în lotul echipei secunde, la o săptămână după ce reușea un hat-trick împotriva lui Derby County. Considerat surplus, se pare că Hagi va trebui să se mulțumească cu meciuri la echipa rezervelor lui Rangers până când se va găsi o soluție pentru transferul său.

Inițial apăruse zvonul că Hagi a cerut să plece de la Rangers săptămâna trecută, dar înțelegem că, de fapt, nu a fost niciodată cazul despre așa ceva”, a scris sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed