Neil Lennon, dat afară de la Rapid?! Dezvăluiri incendiare din interior. Ce l-a enervat pe Dan Șucu

Neil Lennon aproape de a elibera banca tehnică de la Rapid. Nord-irlandezul nu se ridică la așteptările lui Dan Șucu și sunt șanse mari să plece înainte de mecul direct cu Poli Iași, de vineri.

Rapid are un început de sezon foarte slab și pare că e departe de a se pune pe picioare. După 6 etape giuleștenii ocupă locul 12 din 16, și au acumulat doar 5 puncte.

Neil Lennon, dat afară de la Rapid?!

Rapid va juca în etapa a 7-a cu Poli Iași, vineri, de la ora 22:00, iar până atunci Neil Lennon ar putea fi demis.

Dacă înainte de meciul cu Dinamo, Dan Șucu și Victor Angelescu puteau trece cu vederea rezultatele echipei, acum sunt convinși că trebuie să schimbe antrenorul. Potrivit digisport.ro cei doi șefi ai clubului au fost foarte deranjați de spusele lui Lennon după meciul cu Dinamo.

Nord-irlandezul a declarat că rezultatele înregistrate până acum sunt cu mult peste nivelul echipei, care mai are nevoie de mulți jucători pentru a putea revenii în primele clasate ale Superligii.

Astfel că, luni s-a decis demiterea acestuia, iar anunțul urmează să fie făcut.

Nu se știe încă cine ar putea să îi ia locul lui Lennon, deoarece clubul nu s-a aflat în nici o discuție cu niciun antrenor. Marius Șumudică ar fi fost cel mai potrivit, dar după protestul suporterilor de la meciul cu Dinamo, șansele au scăzut considerabil.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed