Radu Drăgușin, implicat în scandalul momentului! Fanii se revoltă. Îl vor titular pe tricolor

În cadrul primei etape din Premier League, Radu Drăgușin nu a făcut parte din echipa de start a celor de la Tottenham! Ange Postecoglou l-a preferat titular pe Micky Van de Ven, în duelul direct cu Leicester, scor final 1-1.

În acest context, fanii lui Spurs au răbufnit de-a dreptul. Cer cu strictețe titularizarea internaționalului român, reamintind de evoluțiile solide ale lui Radu Drăgușin, de la Campionatul European din Germania.

Radu Drăgușin, implicat în scandalul momentului!

Pe de altă parte, un alt grup de fani ai românului consideră că va veni și momentul în care abilitățile tehnice ale acestuia vor fi recunoscute și, mai ales, răsplătite.

„Romero şi Van de Ven sunt evident primele alegeri. Drăguşin nu a greşit cu nimic. Va primi multe şanse în acest sezon, sunt sigur!” / „Ştiţi de ce nu joacă Drăguşin? A arătat excelent la EURO!” / „Să jucăm cu Drăguşin. Măcar aşa ne putem apăra corect!” / „Ar fi o surpriză ca Drăguşin să mai rămână pentru mult timp. Nimic nu se va schimba. Mai bine pleacă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Tottenham, pe platforma X.

De când a fost transferat la Tottenham, în iarnă, Radu Drăgușin a înregistrat prezență în doar nouă partide disputate de către gruparea londoneză.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed