Acuzaţii devastatoare la adresa lui Neil Lennon! Antrenorul ar fi lăsat-o pe Rapid cu gaură de 3 milioane de euro. Scoţienii fac scandal

Neil Lennon acuzat că a făcut gaură de 3 milioane de eruo în bugetul celor de la Rapid. Scoțienii s-au enervat foarte grav după ce a fost finalizat transferul jucătorului kosovar la Sparta Praga.

Albion Rrahmani a fost transferat la Sparta Praga în schimbul a 5 milioane de euro.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Neil Lennon!

Transfer care i-a enervat foarte tare pe scoțienii de la Ibrox News, și asta pentru că atacantul a fost pe lista de transfer și a celor de la Rangers.

Jurnaliștii sunt de părere că Neill Lennon a fost cel care a împiedicat transferul. Motivul, nord-irlandezul a scris istorie la Celtic, echipa lui de suflet și rivala cea mare a celor de la Rangers Glasgow.

„Ura patetică a lui Lennon pentru Rangers l-a costat 3 milioane”, au titrat jurnaliștii sursei citate mai sus

„Prostiile anti-Rangers ale lui Neil Lennon au lovit din nou. Albion Rrahmani a plecat de la Rapid pentru aproape jumătate din cât i-a fost cerut lui Rangers, un exemplu de un ridicol ieșit din comun, care arată că ura lui Lennon pentru tot ce e pe Ibrox a depășit interesul propriului club”, au scris scoțienii.

În primă instanță Rangers a ofeit 8 milioane de euro echipei lui Dan Șucu, în schimbul lui Albion Rrahmani, însă, clubul a vrut cu un milion de euro mai mult. Astfel că au refuzat oferta. Ca mai apoi, câteva săptămâni mai târziu, să-l vândă la Sparta Praga pentru 5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed