Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 50 de ani. A decedat în condiţii suspecte

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 50 de ani. A decedat în condiţii suspecte. Este vorba despre o fostă mare sportivă care a scris istorie la Jocurile Olimpice la mai multe ediţii.

Tragedie cumplită în sport. S-a stins din viaţă legendara Daniela Larreal Chirinos. Fosta ciclistă a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice. Acum a fost găsită moartă în apartamentul său din Las Vegas.

Tragedie cumplită în sport!

Fosta mare sportivă lucra la un hotel din SUA. A lipsit de la locul de muncă fără să anunțe a creat motive de îngrijorare. Colegii de muncă au anunțat autoritățile că nu pot da de aceasta. Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al acesteia, conform Fox Sports. Sursa citată spune că se presupune că aceasta a decedat pe 11.

În urma autopsiei, s-a constatat că Daniela Larreal Chirinos avea resturi solide de mâncare în stomac. Se presupune a murit înecată. Daniela Larreal Chirinos a fost una dintre cele mai importante sportive ale Venezuelei.

Chirinos a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice. Barcelona (1992), Atlanta (1996), Sydney (2000), Atena (2004) și Londra (2012). În cele 5 participări a cucerit 7 medalii:

Jocurile din America Centrală din 1990 (argint)
Jocurile Panamericane din 2003 (dublu argint)
Jocurile din America Centrală și Caraibe din 2002 (triplu aur și un argint)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed