Marius Șumudică, mesaj de ultimă oră! Ce le-a transmis fanilor celor de la Rapid. A fost contestat dur

Marius Şumudică are un mesaj de ultimă oră pentru suporteri. Acesta le-a transmis fanilor de la Rapid că va veni în peluză și va încuraja echipa alături de ei la următorul meci, dacă nu va avea niciun angajament.

Marius Șumudică a fost ”înțepat” de o parte din galeria Rapidului, în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1. Tehnicianul a răspuns ironiilor făcute la adresa sa, care făceau referire la două declarații făcute de acesta în urmă cu câțiva ani.

Marius Șumudică, mesaj de ultimă oră!

Membrii brigăzii ”Original 1923” au afișat două bannere la adresa lui Șumudică: ”Eu nu pot antrena Rapidul în Liga a II-a, pentru că am o carieră în spate” și ”Rapidistul Șumudică a murit”, care făceau referire la două declarații ale antrenorului, făcute acum câțiva ani.
A doua zi, Șumudică le-a răspuns liniștit fanilor care l-au ironizat și le-a promis că la următorul meci de pe teren propriu, va merge în peluză pentru a încuraja echipa giuleșteană împreună cu ei.

”Le promit că, dacă la meciul cu U Cluj nu am angajament, o să merg în peluză și o să stau exact în mijlocul lor. O să încurajez echipa și pe domnul Neil Lennon. Eu niciodată nu mi-am ascuns dragostea pentru Rapid și tot timpul am avut de pierdut.
Am refuzat alte echipe cu nume din dragoste pentru Rapid. Această promisiune o fac publică: mă voi duce în peluză! În urmă cu câteva luni, cei din această brigadă, la un meci de handbal, alergau după mine prin parcare să facă o poză cu mine.

Simțeam că erau alături de mine, că mă iubesc. Și pe Giulești, când am fost acum, mame cu copii, bătrâni, cred că am făcut peste 100 de poze. Nu cred că este vocea suflării rapidiste, a fost ceva spontan, văd că și-a asumat această brigadă.

Eu îi iubesc în continuare pentru că știu că sunt rapidiști. Hai, Rapid! Ca să-i liniștesc pe toți care spun că rapidistul Șumudică a murit. Rapidistul Șumudică a înviat!”, a declarat Șumudică, potrivit Fanatik.

Rapid București ocupă poziția 11, cu numai cinci puncte, după primele șapte etape din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed