Mărturia de senzaţie a româncei care a scris istorie la Jocurile Olimpice 2024! Ce s-a întâmplat după ce a fost premiată de Ion Țiriac. Momente memorabile în plină stradă

Ancuța Bodnar a cucerit o medalie de aur şi una de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, la categoriile 8+1 rame, respectiv dublu vâsle! În acest context, tânăra a fost răsplătită de către Ion Țiriac cu doi bolizi de lux, marca Hyundai Ioniq 5.

Bodnar și-a etalat „darul” pe străzile din Capitală. Sportiva în vârstă de 26 de ani s-a urcat la volanul mașinii acceptate cu mândrie în cadrul evenimentului susținut de către Țiriac Collection.

Ce s-a întâmplat după ce a fost premiată de Ion Țiriac!

A fost claxonată și aplaudată de către fani pe străzile din București.

„Sunt două mașini la care țin foarte mult. Niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii și a rezultatelor mele! Țin să-i mulțumesc și eu domnului Țiriac pentru acest gest pe care l-a făcut. Atât față de mine, cât și față de ceilalți medaliați olimpici.

Am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Este o mașină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar și cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus mașina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint.

De asemenea, cu noi a mers și Roxana Anghel, cu mașina ei. Am făcut un șir de mașini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne-a făcut cu mâna. E frumos să vezi că ești apreciat și lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut!”, a declarat, citată de gsp.ro, Ancuța Bodnar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed