Neluţu Varga îi face echipă de titlu lui Dan Petrescu! Jucătorul care revine, de urgenţă, la CFR. Tocmai a fost dat afară de la Rapid

Conducerea celor de la CFR Cluj a confirmat reluarea colaborării cu Damjan Djokovic, la cererea tehnicianului Dan Petrescu! Ardelenii sunt hotărâți să cucerească titlul de campioană a României, în cadrul noului sezon de Superliga.

Djokovic va semna cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, conform Fanatik.

Revine, de urgenţă, la CFR!

Mijlocașul s-a despărțit de Rapid în vară, după ce a evoluat doar o jumătate de sezon în echipamentul alb-vișiniilor.

Croatul a semnat cu ardelenii un angajament valabil un sezon, cu opțiune de prelungire, conform spuselor lui Neluțu Varga: „L-am transferat pe Damjan Djokovic pentru un an de zile. Credem că ne poate ajuta, sunt ferm convins că Dan Petrescu va scoate maximum din el. De altfel, Dan mi-a și garantat că Djokovic va fi fotbalistul pe care noi îl știam și care ne-a ajutat să luăm titluri de campioni cu CFR Cluj.

Avem nevoie de experiența lui Djokovic, mai ales că a plecat Muhar. Este un transfer securizat pentru un an și vom vedea după această perioadă dacă lucrurile merg înainte… Dacă el va juca bine, îi vom putea prelungi contractul.

L-am luat liber de contract, nu am plătit niciun ban pentru transferul lui. Salariul este confidențial, nu pot să vi-l spun, dar eu sunt convins că este un jucător care ne va ajuta foarte mult și putem să câștigăm din nou titlul de campioană cu Djokovic pe teren.

Nu mă interesează pe mine ce experiențe a avut la FCSB sau la Rapid. A fost dorința lui Dan Petrescu, iar eu merg pe mâna lui, după cum bine știți. Sunt convins că o să-l facă să mănânce jar, cum se spune, și să redevină fotbalistul de calitate pe care noi îl știm și care întotdeauna s-a simțit ca acasă la Cluj.

Este un transfer foarte util pentru noi, este un jucător de mare valoare, mai ales acum, în condițiile în care ne-au plecat câțiva jucători importanți de la mijlocul terenului, în frunte cu Muhar!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed