Dan Şucu pregăteşte lovitura verii! Jucătorul de titlu care îl va înlocui pe Albion Rrahmani. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Dan Șucu i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani, cel care a părăsit Rapid în urmă cu câteva zile! Oficialii clubului au făcut dezvăluiri, deja, despre viitorul transfer din Giulești.

Rrahmani s-a transferat la Sparta Praga, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Dan Șucu ar fi pus ochii pe un atacant format de Juventus.

Dan Șucu pregătește lovitura verii!

Potrivit prosport.ro, Arnel Jakupovic este ţinta giuleştenilor în acest moment. Jucătorul se află sub contract cu Maribor, echipă care a cerut un milion de euro pentru austriac în negocierile cu Rapid.

Arnel Jakupovic, 26 de ani, a mai jucat la echipe precum Sturm Graz, Empoli şi NK Domzale, înainte de a ajunge la Maribor.
În dubla cu CSU Craiova din turul 2 preliminar Conference League, a fost unul dintre cei mai buni jucători. A marcat în ambele partide, fiind introdus de fiecare dată în a doua repriză.

Austriacul este golgheterul din Slovenia în acest început de sezon. În primele patru meciuri disputate în campionat, a marcat 5 goluri.

Albion Rrahmani, mesaj emoționant!

Rrahmani nu a plecat până nu a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga.

„După un an minunat împreună, este timpul să ne luăm la revedere. Când am ajuns în Giulești, am văzut și am simțit ce club uimitor este Rapid, cu fani uimitori, și mi-am promis că voi da 100% în fiecare meci pentru a-i face fericiți pe suporteri.
Într-un an cu multe provocări, am avut și multe momente grozave împreună.

Voi fi mereu un fan al Rapidului, care a devenit casa mea. Întotdeauna voi fi recunoscător că am făcut parte din această echipă.

Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club pentru că au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente ale mele aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până data viitoare când ne vom revedea, vă doresc mult succes. Al vostru, Albion. Hai, Rapid!”, a scris Albion Rrahmani, pe contul său de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed