Mutarea verii pentru Dan Petrescu! Jucătorul dat afară de la Rapid ajunge în Gruia. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Dan Petrescu va avea un nume nou în lotul echipei pe care o pregătește. Dat afară de la Rapid după evoluțiile modeste, jucătorul va ajunge în Gruia. Au fost făcute dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului.

Karol Muhar a fost vândut în această vară la Al-Orobah, iar Dan Petrescu a fost nevoit să îi găsească rapid un înlocuitor mijlocașului. Anunțul a fost făcut imediat după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League.

Mutarea verii pentru Dan Petrescu!

Tehnicianul CFR-ului a anunțat despărțirea de Karlo Muhar, care a fost vândut în această vară la Al-Orobah, echipă din Arabia Saudită. Petrescu i-a cerut patronului Ioan Varga să-i aducă un înlocuitor pe măsură croatului iar. Potrivit ultimelor informații, oficialul echipei i-a făcut pe plac antrenorului.

În perioada imediat următoare, în Gruia ar urma să ajungă Damjan Djokovic. Mijlocașul a rămas liber de contract după ce s-a despărțit la sfârșitul sezonului trecut de Rapid, scrie Prosport.

”Bursucul„ îl cunoaște foarte bine pe noul fotbalist, cu care a mai colaborat la CFR Cluj o perioadă lungă de timp. Mijlocașul a fost dat afară de giuleșteni după numai jumătate de an, din cauza evoluțiilor modeste pe care le-a avut. Cu toate acestea, Djokovic, se pare că este foarte aproape să ajungă iar la vicecampioana României.

Fotbalistul a mai evoluat pentru echipa ardeleană în perioadele iulie 2013 – iunie 2014 și septembrie 2017 – ianuarie 2021. În aceste intervale de timp, croatul a adunat 152 de prezențe pentru CFR Cluj, a marcat 13 goluri și a dat 15 pase decisive.

A reușit să câștige și cinci trofee în tricoul formației din Gruia: 4 titluri de campion și o Supercupă a României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed