Ce este obligat să facă Gigi Becali. Anunţ în direct despre jucătorul de la FCSB. Elias Charalambous trebuie să execute

Gigi Becali este sfătuit să îi schimbe poziția de joc lui David Miculescu. Tehnicianul de la FC Argeș este convins că este singura soluție ca jucătorul de 23 de ani să se facă văzut printre roș-albaștrii.

Deși îmbracă tricoul FCSB-ului deja de 2 ani, David Miculescu nu și-a câștigat încă titlul de titular.

Ce este obligat să facă Gigi Becali

David Miculescu a fost transferat la FCSB de la UTA Arad, pe 1 august 2022. De atunci, jucătorul a tot schimbat locurile în teren, în speranța că se poate adapta, dar fără succes.

În acest început de sezon, Miculescu a fost folosit de Elias Charalambous drept vârf, însă Nicolae Dică este de părere că nici așa nu va da randament. Singura poziție în care acesta se va impune este în spatele vârfului, decar.

”Este un jucător care poate să crească dacă va juca decar. Simte foarte bine careul, are execuții bune, chiar dacă nu este foarte rapid. Deși este înalt, are tehnică și apare mereu în fața porții. Cred că ar da un randament mai bun dacă ar avea un atacant lângă el și ar juca în spatele acestuia”, a spus Nicolae Dică, la Fanatik.

În 12 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile, Miculescu a reușit să înscrie 4 goluri, trei în preliminariile Champions League și unul în Supercupa.

Potrivit Transfermarkt, jucătorul este cotat la 900.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed