Marius Şumudică a dat verdictul! Cum poate aduce Costel Gâlcă titlul la CSU Craiova. Condiţia esenţială

Marius Şumudică știe cum poate Costel Gâlcă să aducă titlul în Bănie. Jucătărul minune care nu trebuie să plece de la echipă dacă oficialii vor să vadă rezultate. Oltenii sunt favoriții din acest sezon.

CSU Craiova nu a mai obținut titlul de campioana României din sezonul 1990-1991, însă acum lucrurile se pot schimba.

Marius Şumudică a dat verdictul!

Alexandru Mitriță este jucătorul pe care Craiova nu trebuie să îl dea, dacă vor să oprească această „secetă”, asta este părerea lui Marius Șumudică.

Atacantul, revenit la echipa condusă de Mihai Rotaru în sezonul 2023-2024, poate face o mare diferență la Craiova.

„Dacă Mitriță rămâne la Universitatea Craiova… care este o echipă care are șanse mari prin prisma celor de la CFR, care s-au calificat mai departe, și a celor de la FCSB, care merg cel puțin în Conference… Au șanse mari ca niciodată anul ăsta să ia titlu, prin ceea ce joacă.

Au adus un antrenor serios, care îi ține, i s-a dat mână liberă, și-a adus ce a vrut el. Eu cred că dacă Mitriță rămâne, Craiova are șanse să ia campionatul. Dacă Mitriță va pleca șansele scad”, a spus Marius Șumudică la fanatik.ro.

Iar Mihai Rotaru l-a aprobat: „Ati facut o radiografie perfectă a situației!.

După 6 etape, CSU Craiova se află pe primul loc în clasamentul din Superliga, cu 14 puncte. Pe locul 2 se află Oțelul Galați cu 11 puncte, iar podiumul este completat de Dinamo, 9 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed