Mihai Stoica s-a enervat în direct! Jucătorul de la FCSB pe care l-a făcut praf. Nu s-a mai abţinut

Mihai Stoica a explicat ieșirea nervoasă pe care a avut-o la adresa unui jucător de la FCSB în timpul partidei din etapa a 6-a. A vrut doar să îl scutească să nu primească cartonaș galben.

Roș-albaștrii lui Elias Charalambous nu au reușit să se impună la meciul din etapa cu numărul 6 din Superliga, cu Poli Iași, scor 0-1.

Mihai Stoica s-a enervat în direct! Jucătorul de la FCSB pe care l-a făcut praf

FCSB a rămas în 10 jucători după ce, în minutul 27, Dariu Olaru a primit cartonaș roșu, din cauza unei intervenții dure asupra lui Bordeianu, iar la final de meci Baba Alhassan a fost foarte revoltat la adresa arbitrajului.

Ganezul a mers la arbitrul de rezervă pentru a protesta, iar Mihai Stoica a încercat să îl oprească pentru ca lucrurile să nu degenereze și acesta să primească cartonaș galben, ceea ce s-a și întâmplat. Acest lucru l-a scos din sărite pe oficialul de la FCSB care a început să țipe la jucător.

La o zi distanță, managerul oficial a explicat cele întâmplate.

”Eu vreau să îi scutesc să ia cartonaşe, pentru că ei se duc să vorbească, să reproşeze … le-am spus: ’Chiar nu înţelegeţi regulamentul?’. Nu ai voie să comentezi deciziile arbitrului. Meciul s-a terminat, ce mai vreţi? Îl întrebaţi pe al patrulea oficial, ce să vă spună al patrulea oficial, nu el dictează prelungirle. Prelungirele le dictează un arbitru.

Până la urmă, Baba s-a dus şi a comentat şi la Coza şi a luat şi un galben. Mă enervează chestiile astea, mă enervează foarte tare chestiile astea! Ce rezolvi? Se termină meciul, ce mai vrei? Să iei galbene şi roşii? Neubert s-a dus să ia la mişto jucătorii de acolo, roşu, poftim. Pentru ce? Are sens?

Nici mie nu mi-a convenit maniera de arbitraj, cel puţin în a doua parte a meciului. Deciziile majore sunt corecte, dar în partea a doua nu mi-a convenit. Aveam acţiuni în care era obligat să fluiere fault, nu dădea fault. Nu poţi da cinci minute la tragerile alea de timp. Să dai doar cinci minute şi după să nu se joace deloc”, a spus, la Prima Sport, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed