Zeljko Kopic uimeşte din nou! Ce a făcut, de fapt, la meciul cu Rapid. Nimeni nu i-a înţeles tactica

Nimeni nu a înțeles tactica abordată de Zeljko Kopic în meciul de duminică seara cu Rapid. Fostul internațional, Basarab Panduru, s-a așteptat la un joc mult mai bun al dinamoviștilor în prima repriză.

Dinamo a remizat duminică seara la meciul cu Rapid, 1-1. Cele două goluri au fost înscrise din penalty-uri, astfel că, Petrilă a marcat în minutul 53, pentru Rapid, iar Selmani a egalat pe final de meci, în minutul 79.

Zeljko Kopic uimeşte din nou! Ce a făcut, de fapt, la meciul cu Rapid

Basarab Panduru nu a fost mulțumit de prima repriză a câinilor, considerând că au jucat mai mult pentru a obține un rezultat de egal.

Fostul internațional nu a înțeles nici tactica pe care tehnicianul de la Dinamo a abordat-o în prima parte a meciului.

„Prima repriză, sub așteptările tuturor, slăbuță, repriza a doua a început în forță. Nu am înțeles ce a vrut Dinamo de la prima repriză. A vrut să se apere, să obțină un rezultat de egalitate. Îl ai pe Abdallah în partea stângă, Bani, în partea dreaptă, îl ții pe Abdallah să îl blocheze pe Braun.

Dinamo a început să joace după ce a primit gol. Au fost niște ocazii destul de mari. Nu știu dacă Rapid e mulțumită, dar cred că e un rezultat corect”, a spus, la Prima Sport, Basarab Panduru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed