Gigi Becali a luat exemplu de la Adrian Mutu! Ce i-a spus Briliantului. Anunţul făcut de în direct de şeful de la FCSB

Adrian Mutu dat drept exemplu pentru jucătorii de la FCSB după eliminarea din Champions League. Gigi Becali îl laudă pe Briliant pentru curajul pe care l-a avut de-a lungul carierei sale de fotbalist.

Roș-albaștrii au fost eliminați din Champions League de Sparta Praga, după un scor de 3-4 la general.

Gigi Becali a luat exemplu de la Adrian Mutu!

Gigi Becali i-a acuzat de lipsă de curaj pe jucătorii lui Elias Charalambous după 2-3 cu Sparta Praga. Latifundiarul din Pipera este foarte nemulțumit de eliminarea din Champions League.

„Eu nu pot să le controlez lor bărbăția și curajul din teren. Adrian când era la Parma a zis ‘De ce să bată el (n.r. un alt atacant)? Mai bine ratez eu decât să bată ăla’.

Asta înseamnă bărbăție și ăsta e curajul. Mi-a rămas în cap ce a zis Mutu atunci. Dacă dai mingea la adversar sau să bată altul înseamnă că nu ai încredere în tine și că îți este frică.
Mutu a ratat atunci și l-a întrebat Giovanni ‘Unde ai vrut să o dai?’. Și el a zis că a vrut să o dea la purici. Giovanni i-a zis că de ce nu l-a lăsat pe celălalt să bată.

Mutu era tânăr și nu era normal să bată el, dar avea tupeu. Asta înseamnă bărbăție și curaj”, a spus, la fanatik.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed