Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Debut de senzaţie pentru tricolor. Anunţ chiar înaintea debutului în Liga Naţiunilor

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Debut de senzaţie pentru tricolor. Anunţ chiar înaintea debutului în Liga Naţiunilor. Unul dintre jucătorii esenţiali de la EURO 2024 a început foarte bine şi noul sezon.

Mircea Lucescu are de ce să fie mulţumit. Unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei a început noul sezon ca titular.

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu!

Cagliari, cu Răzvan Marin titular, a terminat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea AS Roma, în prima etapă din Serie A. În prima repriză a meciului dintre Cagliari şi Roma doar mijlocaşul tricolorilor, Răzvan Marin a şutat pe poartă, în minutul 41, dar Svilar nu a avut probleme.

În repriza secundă Dovbyk, jucătorul adus de romani de la Girona, a lovit transversala, în minutul 80. După numai un minut şi Răzvan Marin a trimis în transversală şi meciul s-a încheiat 0-0.

Într-un alt meci disputat duminică seara, Lazio a dispus cu 3-1 de Venezia. Pentru laziali au înscris Castellanos (min. 11), Zaccagni (min. 44 din penalti) şi Altare (min. 81 autogol), iar golul oaspeţilor a fost marcat de Kofod Andersen, care a deschis scorul în minutul 3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed