Neil Lennon s-a enervat cumplit! A făcut praf arbitrajul din meciul cu Dinamo: ‘Selmani a căzut înainte să fie tras’ + Ce spune despre demisie

Neil Lennon s-a enervat cumplit! A făcut praf arbitrajul din meciul cu Dinamo. Antrenorul giuleştenilor spune că Selmani nu a fost faultat de Ignat. A fost vorba doar dspre o simulare, a spus nord irlandezul.

Neil Lennon este supărat şi pe propria echipă. Spune însă că nu e criză la Rapid, chiar dacă în 6 etape giuleştenii nu au bătut pe nimeni.

Neil Lennon s-a enervat cumplit!

„Aveam nevoie de un al doilea gol. A fost foarte uşor dat penalty-ul pentru Dinamo. Dacă vă uitaţi la meciuri vedeţi că am jucat. Jucătorii au dat totul, trebuia să facem 2-0 şi să terminăm meciul. Noi primim goluri doar cu VAR. Aşa a fost etapa trecută şi acum.

Am început cu 3 sub 21 şi am terminat cu 4. Fundaşii au jucat foarte bine, au dat siguranţă. E adevărat că trebuie să ai un prim 11 de care lucrezi. Din nou nu am fructificat ocazii importante. Şi cu UTA şi cu petrolul nu am înscris din situaţii clare. Jucăm cu mulţi tineri şi suntem obişnuiţi să facem asta”, a spus Neil Lennon, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Neil Lennon nu se gândeşte la demisie. Asta deşi fanii i-au cerut demisia, din nou, la finalul meciului. „Fanii sunt minunaţi. Nu se va întâmpla demisia mea. Înţeleg că este nerăbdare. Selmani a căzut deja înainte să fie tras de tricou”, a mai spus Lennon, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed