Vestea serii pentru Mircea Lucescu! Tricolorul care a debutat perfect în nou sezon. Anunţ de ultimă oră înainte de Liga Naţiunilor

Vestea serii pentru Mircea Lucescu! Tricolorul care a debutat perfect în nou sezon. Anunţ de ultimă oră înainte de Liga Naţiunilor. Unul dintre cei mai importanţi jucători de la EURO 2024 şi-a recâştigat postul de titular.

Mircea Lucescu are de ce să fie mulţumit. Andrei Raţiu a fost titular în prima etapă din La Liga.

Vestea serii pentru Mircea Lucescu!

Rayo Vallecano a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea bască Real Sociedad, în prima etapă din La Liga. Românul Andrei Raţiu a fost titular la învingători.

Inigo Perez l-a titularizat pe Andrei Raţiu în prima etapă din La Liga. Rayo Vallecano a reuşit prima victorie după nouă ani în faţa bascilor de la Real Sociedad. Pe Reale Arena, de Frutos a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 67. Apoi, Camello a marcat pentru 2-0 în minutul 84.

Gazdele au marcat un gol, târziu, în minutul 90+8, prin Martin Zubimendi. Astfel Rayo s-a impus cu 2-1, iar Andrei Raţiu a fost înlocuit cu Ivan Balliu, în minutul 80, după ce fundaşul român se accidentase.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed