Gică Hagi pregăteşte bomba verii! Jucătorul de titlu care vine la Farul. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Gică Hagi pregăteşte bomba verii! Jucătorul de titlu care vine la Farul. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Tehnicianul constănţenilor a vorbit despre revenirea lui Alexi Pitu, jucător liber de contract.

Gică Hagi nu ştie dacă bugetul echipei sale ar putea să nu-i fie de ajuns. Bordeaux, echipa de care aparţine jucătorul e în criză. Mijlocaşul a fost surprins antrenându-se la Farul.

Gică Hagi pregăteşte bomba verii!

După ce l-a „repatriat” şi pe Denis Alibec, Gică Hagi este interesat şi de revenirea lui Alexi Pitu. Nu ştie ce planuri are fostul său jucător. Posturile de la echipa sa sunt limitate, din cauza bugetului.

Hagi a transmis că nu poate să urmeze exemplul lui Dan Petrescu. Rivalii din Superliga au transferat pe „bandă rulantă” la CFR Cluj. „Nu ştiu ce doleanţe are. Fiecare ştie ce vrea să facă. Până în momentul de faţă nu am niciun semnal, unii de la noi din conducere au zis că poate să vină. Dar nu ştiu ce vrea jucătorul, el e în fotbalul mare, poate vrea să rămână afară. Plus că, şi noi poate avem poziţiile ocupate, nu putem să semnăm doar de dragul de a semna, jucători la număr, să avem cât mai mulţi.

Dacă avea Farul bani mulţi, semnam şi noi. Cum face Petrescu, câte trei pe post. Dacă banii noştri sunt limitaţi, trebuie să ne rezumăm la cât putem. Poate am depăşit puţin limita. Nu semnăm aşa…sau poate nu sunteţi informaţi. La academie, da, are cel mai mare buget, dar un cost mare. Am anulat şi fotbalul de fete, un buget foarte mare. Echipa de seniori nu cred că are cel mai mare buget.

Aşa vor toţi. Ca să-i aduci, îţi trebuie buget, pe cei care joacă, nu cei care nu au jucat un an, doi ani. Lasă, că vin la noi, şi îi face Hagi, îi resuscitează şi vrem să vină minunea! Facem ce putem, ne adaptăm”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed