Novak Djokovic nu uită de unde a plecat! Gest uriaș al sârbului. Promisiunea care poate ajuta multă lume

Novak Djokovic nu uită de unde a plecat! Sârbul a militat mereu pentru dezvoltarea sportului și în special a tenisului. A dat de fiecare dată o mână de ajutor atunci când a putut prin fundația care îi poartă numele.

Campionul olimpic este pregătit să ajute la dezvoltarea tenisului din Muntenegru. O mulțime de copii ar putea beneficia de lecții gratuite.

Novak Djokovic a făcut un gest uriaș

Campionul olimpic s-a întâlnit recent cu prim-ministrul din Muntenegru, Milojko Spajic. S-a întâmplat în timpul vacanței de dinainte de US Open. Sârbul i-a făcut politicianului o  promisiune pe care vrea să o respecte cât mai repede. Chiar politicianul a dezvăluit totul în cadrul unui interviu.

„Novak este gata să ne ofere gratuit asistență de specialitate pentru a crea un sprijin sistemic pentru sporturile din Muntenegru. Prin dezvoltarea de noi soluții legale. Ne dorim ca în sfârșit să ne susținem tinerii în direcția cea bună și să avem condiții de lucru optime pentru sportivi. Vom merge la Jocurile Olimpice din 2028 mult mai pregătiți”, a spus premierul din Muntenegru, potrivit Tennisworldusa.org.

Jucătorul sârb de tenis (37 de ani, locul 2 ATP) și-a luat câteva zile de vacanță după ce a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, singurul mare titlu care îi lipsea.

Fostul număr 1 mondial va participa la US Open, unde speră să câștige primul titlu ATP din 2024. Prinre adversarii de la Flushing Meadows se numără Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev sau Daniil Medvedev.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed