Gigi Becali nu a glumit. Jucătorul care și-a pierdut locul de titular în echipa lui Elias Charalambous. A fost interzis la FCSB

Gigi Becali nu a glumit. Așa cum anunțase, șeful de la FCSB face schimbări în primul 11 și a scos un jucător din echipa lui Elias Charalambous. Alți doi fotbaliști sunt amenințați.

Decizia a fost luată după ce campioana României a pierdut meciul din Ghencea, scor 0-1, cu Poli Iași. FCSB este pe locul 11, cu doar 5 puncte acumulate.

Gigi Becali nu a glumit. Un jucător și-a pierdut locul de titular

Gigi Becali susține că nu este deranjat pentru că FCSB a pierdut cele trei puncte. Mai ales că, echipa sa a jucat în inferioritate numerică din minutul 36, după eliminarea lui Darius Olaru.

Anunță însă schimbări. Nu vrea să-l mai vadă pe Mihai Lixandru la mijlocul terenului. Marius Ștefănescu și Alexandru Băluță au fost și ei amenințați.

„Ce, a fost înfrângere? Am pierdut trei puncte, dar nu a fost înfrângere. Mi-a plăcut jocul, normal! Dacă în 10 oameni domini adversarul… Nu îți place? Problema e să jucăm așa și în 11. Așa trebuie să fie fotbalul. Combinativ, combinativ, ca Guardiola. Trebuie să jucăm împreună, trebuie să pasăm. Și am văzut că putem să facem asta. Cum să fiu supărat? În 10 oameni, mingea a fost doar la noi.

M-a încântat și faptul că și-a revenit și Tavi, parcă niciodată nu a fost accidentat. În rest.. Lixandru iese din schemă! A dormit pe teren. Dar Tavi e important. Parcă nici nu a fost accidentat.

Pe de altă parte, Ștefănescu și Băluță trebuie să-și pună semne de întrebare. Pe Băluță nu-l văd bine!”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Omul de afaceri a vorbit și despre eliminarea lui Olaru. 

„Olaru trebuia să fie eliminat! Dacă te duci cu crampoanele în piciorul adversarului… Când mai e eliminare dacă asta nu e? Cum adică? Te duci cu crampoanele în piciorul adversarului, mai dai și cu piciorul ca la K1… Cum să nu fie eliminare? Roșu clar!”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed