Vestea momentului pentru Dan Petrescu! Anunţul venit chiar înaintea meciului. Echipa din Gruia îşi joacă viitorul

Vestea momentului pentru Dan Petrescu! Anunţul venit chiar înaintea meciului. Echipa din Gruia îşi joacă viitorul. CFR Cluj şi-a amânat meciul din Superliga înaintea disputei cu ciprioţii de la Pafos.

Dan Petrescu a fost readus la CFR Cluj de Neluţu Varga cu obiective clare. Să câştige titlul în Superliga şi să se califice în grupele Conference League.

Vestea momentului pentru Dan Petrescu!

Cu trei zile înaintea meciului, echipa lui Dan petrescu a aflat cine va conduce disputa. Partida tur va avea loc joi, în Gruia. UEFA a anunţat brigada de arbitri care va conduce duelul echipei antrenate de Dan Petrescu. Formaţia din Gruia a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în turul 3 preliminar de Maccabi Petah Tikva. Ambele dueluri au fost câştigate cu 1-0.

Meciul CFR Cluj – Pafos (Cipru), care va avea loc, joi, de la ora 20.30, în play-off-ul Conference League, va fi arbitrat de sârbul Novak Simović. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Nikola Djorovic şi Milos Simovic.

Rezervă va fi Stanko Ostraćanin, iar în Camera VAR se vor afla Momčilo Marković şi Aleksandar Živković. Partida va avea loc la ora 20.30, la Cluj-Napoca, iar returul este programat o săptămână mai târziu, în Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed