Anunț crucial pentru Costel Gâlcă! Decizia de ultimă oră a celor de la CSU Craiova. Alexandru Mitriță a semnat contractul

Anunț crucial pentru Costel Gâlcă. CSU Craiova l-a convins pe Alexandru Mitriță să-și prelungească contractul.

Fotbalistul oltenilor este golgheter în Superliga. A marcat al cincilea său gol din această ediție de campionat în partida cu Gloria Buzău, scor 5-1.

Alexandru Mitriță a semnat contractul

Alexandru Mitriță a decis să-și prelungească înțelegerea cu gruparea din Bănie până în 2028. În contract este prevăzută și o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Oltenii au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

”Alexandru Mitrițăăăăă!

– Contract nou pentru “Piticul atomic”
– Valabil pentru 4 ani, până în 20𝟐𝟖
– Clauză de reziliere de 5 milioane EURO
Mitriță este al Craiovei!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Fotbalistul oltenilor a jucat 107 meciuri pentru CSU Craiova și a marcat 50 de goluri.  Cota sa de piață este de 3,5 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mihai Rotaru dezvăluia că fotbalistul său a avut mai multe oferte.

„Mitriță trebuie felicitat, el a jucat așa în contextul în care el are contract pe masă din afară. Dacă cifrele sunt bune pentru el și club, îi dăm drumul. El are pe masă un contract pe 3 ani din Golf, are un psihic puternic, nu e ușor să lași milioane de euro și să riști să te accidentezi într-un meci din Liga 1.

Nu se pune problema să plece liber, e o ofertă și pentru club. Sunt două oferte, dar una a venit deja cu salariu pentru jucător. Alex știe de ea. I-am zis să aleagă ce vrea, dacă joacă sau nu, depindea de el cum gestionează”, spunea pe 11 august, după meciul cu Sepsi, Mihai Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed